Henkilökunta

 

 

 

 

 

 

 

  Fysioterapeutti Riitta Lakaniemi (klassinen hieronta, fysioterapia, urheilufysioterapia ja akupunktio)

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1985 silloisesta Helsingin IV sairaanhoito-oppilaitoksesta eli nykyisestä Metropoliasta. Erikoistumisopinnot olen suorittanut tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta, geriatrisesta fysioterapiasta, työterveyshuollosta, akupunktiosta ja urheilufysioterapiasta. Muita alaan liittyviä lisäkoulutuksia on teippauksesta/ kinesioteippauksesta nuorten urheilijoiden lihastasapainokartoitukseen, viimeisimpänä kesällä 2017 faskiakäsittelyt.
SporttiFysiossa olen työskennellyt vuoden 2001 alusta lähtien. Naisten koripallomaajoukkueen fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2000 alkaen. Itselläni on parinkymmenen vuoden kilpaurheilutausta koripallon parissa, jonka jälkeen laji on pysynyt hyvänä harrastuksena koiran kanssa lenkkeily ja kuntosalin lisäksi.

 

Osteopaatti Marika Aalto (osteopatia ja kinesioteippaus)

Olen valmistunut osteopaatiksi vuonna 2013 Metropolia ammattikorkeakoulusta. Erikoisosaamisenani on mm. kinesioteippaus sekä olkapään rasitusvammojen ennaltaehkäisy ja hoito.  Alaan liittyviä lisäkoulutuksia olen käynyt useita, viimeisimpänä Kinetic Control – alaselän ja lonkan alueen liiketoiminnan häiriöt.
SporttiFysiossa olen työskennellyt syksystä 2013 lähtien. Itselläni on 20 vuoden kilpaurheilutausta jääkiekon parissa. Korkeimpana saavutuksena naisten SM-pronssi ja a-tyttöjen SM-hopea. Jääkiekko kulkee edelleen vahvasti mukana elämässäni kuntosaliharrastuksen lisäksi.

 

Koulutettu hieroja – urheiluhieroja Ari Rantanen (klassinen- ja urheiluhieronta)

Valmistunut 1995 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Useita ammattiin liittyviä kursseja ja opinto-ja koulutuspäiviä lähes joka vuosi.
Kestävyyslajien valmentaja; juoksu, hiihto ja soutu. Suomen Soutuliiton Vuoden valmentaja 2009. Työkokemus SporttiFysiossa v. 1996 lähtien. Harrastan kuntoliikuntaa: juoksu, hiihto, suunnistus sekä luontomatkailua ja kalastusta.

 

Koulutettu hieroja – urheiluhieroja Hannu Ahonen (klassinen- ja urheiluhieronta)

Valmistunut 1995 Suomen urheiluhierojaopistosta. Lukuisia ammattia tukevia kursseja vuodesta 1997 lähtien.
Koripallon ammattivalmentaja 1978-1994 , Helsingin NMKY, Nuorten maajoukkueet, Wartti Basket ja Mäkelänrinteen Urheilulukio. Työkokemus SporttiFysiossa vuodesta 1996 lähtien. Harrastan nykyään monipuolisesti kuntorheilua; pyöräily, hiihto, melonta, uinti, vaeltaminen.

Naprapaatti ja fysioterapeutti Maiju Marjamäki (naprapatia ja fysioterapia)

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2013 Arcadasta, ja keväällä 2018 naprapaatiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta. Alaan liittyvää lisäkoulusta olen saanut purentaelimistön toimintahäiriöiden fysioterapiaan. SporttiFysiossa olen työskennellyt elokuusta 2019 lähtien.
Oma urheilutausta löytyy lentopallon parista, jota olen harrastanut enemmän tai vähemmän n. 18 vuotta. Tällä hetkellä vapaa-aika kuluu crossfit-salilla ja istumalentopallon parissa. Istumalentopallossa toimin myös kansainvälisenä luokittelijana.
Olen kaksikielinen, ja asiakkaitani palvelen sekä ruotsiksi että suomeksi.

Koulutettu hieroja – urheiluhieroja Anni Holopainen (klassinen- ja urheiluhieronta)

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen hierojakoulusta vuonna 2018 ja tehnyt hierojana töitä siitä lähtien. Tällä hetkellä opiskelen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa toista vuotta fysioterapiaa ja tavoittena koulun jälkeen on erikoistua eläinfysioterapeutiksi.

Itselläni on urheilutaustaa mm. jalkapallosta ja ratsastuksesta. Tällä hetkellä käyn kuntosalilla ja harrastan tanssia.