Henkilökunta

  Fysioterapeutti Riitta Lakaniemi (klassinen hieronta, fysioterapia, urheilufysioterapia ja akupunktio)

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1985 silloisesta Helsingin IV sairaanhoito-oppilaitoksesta eli nykyisestä Metropoliasta. Erikoistumisopinnot olen suorittanut tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta, geriatrisesta fysioterapiasta, työterveyshuollosta, akupunktiosta ja urheilufysioterapiasta. Muita alaan liittyviä lisäkoulutuksia on teippauksesta/ kinesioteippauksesta nuorten urheilijoiden lihastasapainokartoitukseen, viimeisimpänä kesällä 2017 faskiakäsittelyt.
 
SporttiFysiossa olen työskennellyt vuoden 2001 alusta lähtien. Naisten koripallomaajoukkueen fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2000 alkaen. Itselläni on parinkymmenen vuoden kilpaurheilutausta koripallon parissa, jonka jälkeen laji on pysynyt hyvänä harrastuksena koiran kanssa lenkkeily ja kuntosalin lisäksi.
 
 
 

Osteopaatti Marika Aalto (osteopatia ja kinesioteippaus)

Olen valmistunut osteopaatiksi vuonna 2013 Metropolia ammattikorkeakoulusta. Erikoisosaamisenani on mm. kinesioteippaus sekä olkapään rasitusvammojen ennaltaehkäisy ja hoito.  Alaan liittyviä lisäkoulutuksia olen käynyt useita, viimeisimpänä Kinetic Control – alaselän ja lonkan alueen liiketoiminnan häiriöt.
SporttiFysiossa olen työskennellyt syksystä 2013 lähtien.
 
Itselläni on 25 vuoden kilpaurheilutausta jääkiekon parissa. Korkeimpina saavutuksina naisten SM-pronssi ja A-tyttöjen Suomenmestaruus. Jääkiekko kulkee edelleen vahvasti mukana elämässäni kuntosaliharrastuksen lisäksi.
 
 

Koulutettu hieroja – urheiluhieroja Ari Rantanen (klassinen- ja urheiluhieronta)

Valmistunut 1995 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Useita ammattiin liittyviä kursseja ja opinto-ja koulutuspäiviä lähes joka vuosi.
Kestävyyslajien valmentaja; juoksu, hiihto ja soutu. Suomen Soutuliiton Vuoden valmentaja 2009. Työkokemus SporttiFysiossa v. 1996 lähtien. Harrastan kuntoliikuntaa: juoksu, hiihto, suunnistus sekä luontomatkailua ja kalastusta.
 
 
 

Fysioterapeutti ja Koulutettu hieroja – urheiluhieroja Anni Holopainen (fysioterapia sekä klassinen- ja urheiluhieronta)

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2022 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta. Tulevaisuudessa erikoistun eläinfysioterapiaan.  Urheiluhierojaksi olen valmistunut Suomen hierojakoulusta vuonna 2018 ja tehnyt hierojana töitä siitä lähtien. Fysioterapian ja hieronnan lisäksi teen purentalihasten käsittelyä sekä kinesioteippausta. SporttiFysiossa olen työskennellyt keväästä 2020 lähtien.

Itselläni on urheilutaustaa mm. jalkapallosta, ratsastuksesta ja tanssista. Tällä hetkellä käyn aktiivisesti kuntosalilla.

 

Valmistuva Koulutettu hieroja – urheiluhieroja ja terveydenhoitaja Susanna Kouhia (opiskelijahieronta)

Opiskelen hierojaksi Helsingin Hieronta-akatemiassa, josta valmistun loppuvuodesta 2022. Olen aiemmin työskennellyt sairaanhoitajana perusterveydenhuollossa ja viime vuodet terveydenhoitajana kansansairauksien ja terveyden edistämisen parissa, joten ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveyden ylläpitäminen on minulle tärkeää.

Harrastan kuntosalia ja lenkkeilyä sekä talvisin lisäksi laskettelua ja avantouintia.