SporttiFysio 25v

Kaikki alkoi siitä kun, Sanna Arpre, Ari Rantanen ja Hannu Ahonen opiskelivat koulutetuiksi hierojiksi Suomen Urheiluhieroja opistossa vuonna 1995 ja päättivät Hannu Ahosen ideoimana perustaa hierontaliikkeen Itä-Helsinkiin.

Toimimme v.1996 alusta yhteistyössä Lymfafysiocenterin kanssa Puotinharjun ostoskeskuksessa. Hierontaliikkeemme nimeksi vahvistimme Itä-Helsingin Sportti-Fysion ja toimintaa veti Hannu Ahonen Ky. Muutimme omiin liiketiloihin keväällä 1997 Puotinharjun ostoskeskuksessa ja samalla käynnistimme fysioterapeutin etsinnän täydentämään palvelujamme. 

Taina Avo oli ensimmäinen fysioterapeuttimme kolme vuotta v.1998-2000. Syksyllä 1999 Sanna Arpre siirtyi jatkamaan ammattiaan pelkästään Klaukkalan Hierontapalvelussa. Riitta Lakaniemi aloitti fysioterapeuttina talvella 2001. Monialaista ammattitaitoa Sportti-Fysioon toivat myös kiropraktikko Anders Åkermann ja fysioterapeutti Kaisa Haverinen. 

Monet Helsingin sosiaali- ja terveysalan hierojakoulutettavat tekivät näinä vuosina työharjoittelujakson meillä ja heistä Taina Vuokko ja Roope Rauta jatkoivat koulutettuina hierojina v.2007 jälkeen. Kaiken kaikkiaan 2000-luvulla Sportti-Fysio kehittyi monipuoliseksi terveydenalan ammattilaisten yritykseksi.

2010-luvulla henkilökuntaamme tuli vaihdoksia ja koulutettu hieroja Mia Rokkanen aloitti SporttiFysiossa syksyllä 2012 ja osteopaatti Marika Aalto syksyllä 2013.

Muutimme uusittuihin liiketiloihin Vanhanlinnantie 3 (Prisman kiinteistö) syksyllä 2015. Samalla uudistimme nimemme Terveyspalvelu SporttiFysioksi ja vetovastuu siirtyi Hannu Ahoselta Riitta Lakaniemelle.  Hieronnan, fysioterapian ja osteopatian lisäksi vuosina 2015-2021 toiminnassa on ollut myös mukana jalkaterapeutit Petrus Blomberg ja Sami Holopainen, lymfaterapeutti Marika Lähde, osteopatia opiskelija Anna Lind ja naprapaatti Maiju Marjamäki. Keväällä 2020 koulutettu hieroja Mia Rokkanen lopetti SporttiFysiossa jäädessään äitiyslomalle.

Tarjoamme SporttiFysiossa  tällä hetkellä seuraavia palveluja: fysioterapia ja hieronta – fysioterapeutti Riitta Lakaniemi, osteopatia – osteopaatti Marika Aalto, hieronta / urheiluhieronta – koulutetut hierojat Anni Holopainen, Ari Rantanen ja Hannu Ahonen.

Kiitämme asiakkaita menneistä vuosista ja toivotamme sekä uudet että vanhat asiakkaat tervetulleiksi SporttiFysioon!